Primăvara este mult mai frumoasă împreună cu colegii! ss slid mai jkl g ghdf dsf

Asigurarea pentru fiecare elev a condiţiilor pentru a acumula cunostințe de calitate si dezvoltare personală.

31 Mai – ultima zi de an de studii 2018-2019, când  toţi cei implicaţi în procesul instructiv-educativ, părinți și profesori, cugetăm despre realizări și insuccese. O zi plină de emoții de bucurie pentru cei ce vor merge intr-o noua clasa, semnificativă și plină  de nostalgie și putina tristete pentru absolventii claselor a IX-a si XII-a .

Instuția noastră LT”A.Mateevici”în acest an a activat conform unui plan educațional bine gândit pentru  Asigurarea pentru fiecare elev a condiţiilor pentru a acumula cunostințe de calitate si dezvoltare personală.

 Puncte tari in acest an au fost

 • Realizarea planului cadru, a curriculei școlare
 • Încadrarea cu personal didactic calificat:
 • Săli de clasă, laboratoare, bibliotecă şi cabinete dotate;
 • Existenţa cabinetului de informatică, clasa multimedia şi conexiunea permanentă la Internet Wi-Fi;
 • Existența sălilor de sport bine dotate, a sălii de fitness
 • Funcționarea buna a Centrului de Resurse pentru Elevii cu Cerinte Educationale Speciale
 • Funcţionarea căminului pentru elevii din sate;
 • Frumoasa activitate a Consiliului Elevilor.
 • Proiecte frumoase naționale si internaționale cu implicarea elevilor și profesorilor;
 • Activitate fructuoasă în cadrul Comisiilor Metodice;
 • Implicare în variate proiecte în afara orelor de curs, ca activități de voluntariat;
 • Participare la olimpiade școlare, raionale, naționale si variate competitii sportive.

La acest final de an şcolar adresez tuturor urări de sănătate, țin  sa mulțumesc pentru colaborare partenerilor nostri Direcția de Învătământ Șoldanesti, Consiliului Raional Soldanesti, Primariei or.Soldanesti, Asociatiei Părintesti ”Speranța” și să doresc tuturor voie bună, împliniri şi vise îndrăzneţe în consens cu vremurile inedite pe care le parcurgem.

Cu totul diferite sunt semnificaţiile ultimului sunet pentru absolvenţii acestui an. Bate la uşă sesiunea de examene, când se va produce evaluarea finală a tot ce aţi reuşit să realizaţi pe durata anilor de şcoală. Este, dacă vreţi, primul mare examen al vieţii adulte . Azi elevi, mâine – cei care ve-ți schimba lumea. Am toată certitudinea că o ve-ti schimba spre bine. Sunteti Ambițioși, creativi, uneori încăpăținați, alteori nonconformiști, liberi în gândire, pozitivi și conștienți de ceea ce-Va  doriți. Cu voi Moldova are viitor!

Stimati profesori, am ajuns la finele a încă unui an de lucru din cariera noastră profesională. Privind retrospectiv, acest an a fost cu de toate – bucurii şi tristeţi, realizări şi eşecuri, satisfacţii şi decepţii… Cu alte cuvinte, a fost un an de studii ca multe altele şi, totuşi, unic în felul său – prin contingentul de discipoli, cărora le-am dăruit o parte importantă din timpul, cunoştinţele şi înţelepciunea noastra. Vă exprim sincere mulţumiri pentru activitatea prestată cu dăruire în sălile de clasă, pentru suportul dezinteresat oferit elevilor, pentru fidelitate profesiei de pedagog.

Cu drag de Voi,

Aliona Pînzari, Director