Primăvara este mult mai frumoasă împreună cu colegii! ss slid mai jkl g ghdf dsf

Ziua Internațională a Toleranței marcată la Șoldănești

Elevii din grupul școlar AIM de la LT. „A. Mateevici”, Șoldănești au desfășurat câteva activități consacrate Zilei Internaționale a Toleranței. Obiectivele urmărite de către elevi au fost de a sensibiliza comunitatea școlară referitor la necesitatea promovării Toleranței în relațiile dintre oameni și de a crea o atmonsfera pozitivă și cooperantă în școală. Pentru a marca sărbătoarea activiștii au selectat din timp citate referitoare la Toleranță, au confecționat „fluturași”, au elaborat postere pe care le-au plasat în incinta liceului.

La 16 decembrie 2017 grupuri de elevi din clasele a VIII-a și a X-a au împărțit elevilor, cadrelor didactice, personalului tehnic, părinților aflați în curtea liceului, persoanelor din comunitate „fluturași” cu următoarele conținuturi: Toleranța înseamnă a da fiecărui om drepturile pe care ți le arogi”; Învață despre toleranță și nu despre ură, despre frăția universală și nu despre dușmănie, despre pace și nu despre violență” etc.

Activități consacrate Zilei Internaționale a Toleranței, Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului, Zilei Internaționale a Drepturilor Omului se desfășoară anual în instituția noastră.

Urmăriți imagini de la eveniment.