Primăvara este mult mai frumoasă împreună cu colegii! ss slid mai jkl g ghdf dsf

Olimpiade

Olimpiada Raională la Educația fizică ,2022

Motto-ul  „Citius. Altius. Fortius.”( Mai repede. Mai înalt. Mai puternic) este despre ei, Olimpicii IP Liceului Teoretic „Alexei Mateevici”din or.Șoldănești.

Olimpiada raională la disciplina educația fizică a avut loc la 09.04.2022. Tradițional Olimpiada se organizează anual și se desfășoară în 3 etape: în cadrul instituției de învățământ, apoi urmează etapa raională și etapa finală, care se va desfășura în luna mai . Elevii au concurat în 7 probe: cunoștințe teoretice, acrobatică, alergare de rezistență, alergare de suveică-3×10, forța, baschet și volei. În concurs au participat 11 instituții din raionul Șoldănești. Clasamentul general la probe s-a determinat în baza punctajului obținut de concurent la toate probele de concurs.

Pe parcursul desfăşurării competiţiilor, toți concurenții au fost bine prigătiți fizic și   dornici de a obține rezultate premiante. Elevii noștrii au dat dovadă de cunoștințe teoretice , sportivitate, ambiție și intelegență. Cei din triapta de  gimnaziu s-au clasat pe locurile IV-Diacon Alexandr și locul V-Bacioi Corina, și elevii liceiști – au ocupat locurile de frunte: Zabulică Dumitru și Guțu Alina – locul I. Munca, perseverența, curajul și antrenamente au dat roadele sale.

Urmează următoarea triapta-Olimpiada Republicană,unde lotul olimpic de elevi al raionului Șoldănești va fi reprezentat de câtre 4 elevi finaliști :triapta liceală Zabulica Dumitru și Guțu Alina ,IPLT,,A.Mateevici ,or.Șoldănești  și treapta gimnazială- elevi din IP Gimnaziu Cușmirca și IP Gimnaziu Alcedar.

Sincere felicitări tuturor competitorilor, profesorilor și membrilor Consiliului Olimpic, pentru rezultatele frumoase obținute și pentru contribuiția la buna desfășurare a Olimpiadei raională .

Multă baftă tuturor în pregătirile pentru o nouă ediție a Olimpiadei Republicană!