(Română) Primăvara este mult mai frumoasă împreună cu colegii! s slid mai jkl g ghdf dsf

ltsoldanestiDragi colegi,părinți,elevi!

Bine ați venit pe pagina web a Instituţiei Publice Liceul Teoretic ”Alexei Mateevici” din oraşul Şoldăneşti, instituţie membru a Şcolilor Europene pentru o planetă vie, ESFALP( European Schools For a Living Planet) din 2012, şi instituţie membru al Academiei Şcolilor Central Europene, ACES(Academy of Central European Schools) din 2016.

Sunteți aici pentru că vă doriți o școală bună , în care să coexiste cu siguranță atenţia şi grija față de copilul dumneavoastră. Mă bucur să confirm că liceul nostru este instituţia care inspiră elevii spre a creşte moral dar şi spiritual, îi ajutăm să se descopere pe ei înşişi,să înveţe să fie curajoşi şi curioşi, să persevereze în atingerea rezultatelor şi performanţelor.Formăm şi promovăm valori general-umane:respect,performanţă,profesionalism,corectitudine,toleranţă. Cadrele didactice din liceul nostru se implică cu seriozitate în obţinerea de rezultate cât mai bune la învăţătură, precum şi realizarea de activităţi educative extraşcolare menite să-i pregătească pe elevi pentru viaţă.

Suntem instituţia cu cele mai multe locuri premiante în cadrul olimpiadelor raionale.Cei mai mulţi bursieri ai Consiliului Raional Şoldăneşti studiază la liceul nostru.Pe parcursul anilor elevii şi profesorii se implică în proiecte educaţionale la nivel raional,naţional şi internaţional.Graţie proiectelor internaţionale elevii noştri,dar şi profesorii, călătoresc în mai multe ţări ale lumii,astfel stabilind parteneriate durabile.

Va aşteptăm la liceul nostru!

Ultimile știri

(Română) Concursul Național Online de poezie, BR „Andrei Ciurunga”, dedicat marelui poet „Grigore Vieru – poetul care ne unește”

Sorry, this entry is only available in Romanian.

(Română) Două clase de elevi au avut o invitație la Moldova Agroindbank-MAIB din orașul Șoldănești

Sorry, this entry is only available in Romanian.

(Română) Concurs de desene „Cum văd eu Moldova Europeană”

Sorry, this entry is only available in Romanian.

(Română) ❤ Crâmpeie din cadrul activității de astăzi…

Sorry, this entry is only available in Romanian.

(Română) Seminarul metodic raional la disciplina Limba rusă

Sorry, this entry is only available in Romanian.